Паста с печени домати, спанак и меко козе сирене. ???????? . Знаете ли, че ликопенът (мощен антоксидант в доматите) е по-усвоим за нас след термична обработка? . Всички рецепти, които разработвам винаги преминават през знанията за полезните свойства на продуктите и са комбинирани за максимална полза за тялото. ????♀️ . #goodnaturedtable #СутринОбедВечер #nutrition #pasta #tomatoes #lycopene #antioxidants #noon #lunch #foodphotography #foodstyling #foodblogger #feedfeed #f52grams #thekitchn #theartofslowliving #spinach A post shared by Good Natured Food (@mihaelabeloreshka) on Mar 27, 2018 at 1:56am PDT
Паста с печени домати, спанак и меко козе сирене. ???????? . Знаете ли, че ликопенът (мощен антоксидант в доматите) е по-усвоим за нас след термична обработка? . Всички рецепти, които разработвам винаги преминават през знанията за полезните свойства на продуктите и са комбинирани за максимална полза за тялото. ????♀️ . #goodnaturedtable #СутринОбедВечер #nutrition #pasta #tomatoes #lycopene #antioxidants #noon #lunch #foodphotography #foodstyling #foodblogger #feedfeed #f52grams #thekitchn #theartofslowliving #spinach
A post shared by Good Natured Food (@mihaelabeloreshka) on Mar 27, 2018 at 1:56am PDT