View this post on Instagram #vegan #vegans #vegansofig #plantbased #superfood #raw #paleo #uae #bulgaria #thehealthychef 3/4 чаша (75 г) овесено брашно 1/4 чаша (28 г) кокосово брашно 3 с. Л. (45мл) кленов сироп 2 супени лъжици (30мл) кокососово масло, на стайна температура 1/ 4 ч.л. ванилов екстракт ШАМ фъстък ЛАЙЕР 2/3 чаша (100 г) сурови шам-фъстъци, обелени 1 супена лъжица (15ml) кленов сироп 1/8 ч. Л. Морска сол ШОКОЛАДЕН ГАНАШ 1/4 чаша начупен от тъмен шоколад 3 супени лъжици (45мл) бадемово мляко Пресни малини 12 ИНСТРУКЦИИ 1. Постелете тавичка за печене 10 см х 18 см с пергаментова хартия 2. В купа за смесване комбинирайте овесеното брашно с кокосовото брашно. Разбъркайте кленовия сироп, кокосовото масло и ванилията докато се комбинират добре. Трябва да получите меко тесто. Натиснете тестото в съда за печене. Отгоре с още един слой от пергаментова хартия и я натиснете здраво надолу, като използвате долната част на чаша. Прехвърлете в хладилника, докато приготвяте слой шам-фъстък. 3. Добавете шам-фъстък, кленов сироп и сол е кухненски робот и обработвайте за 20-30 плюс секунди или докато придобие текстурата на бадемово брашно. Сместа трябва да е леко лепкава и задръжте заедно, ако се опитате да го оформите в топка. 4 Прехвърлете шам-фъстъчената смес в тавата за печене отгоре върху първият слой. Натиснете го здраво на равен слой и е хладилника за 30 минути. 5. За да направите шоколадовия ганаш, поставете шоколадът в малка купа, оставете настрана. Загрейте бадемово мляко на среден огън в малка тенджера до горещо. Изсипете горещото бадемово мляко в купата с шоколадовия чип и оставете седи една минута. След това разбийте, докато шоколадът се разтопи и напълно комбиниран с млякото. 6. Изсипете ганаша върху слоя шам-фъстък и го разстелете в равен слой. Добавете малините. 7. Поставете в хладилника за още час преди рязане на квадратчета. ❗️????????Ако нямате кокосово брашно, вместо може , бадемово брашно или брашно от маниока ( cassava)❗️???????? ❗️ Oвесени ядки брашно- поставяте овесени ядки в food processor и ги на трошете на брашно! Лесно❗️ A post shared by Chef Silvena Rowe ????????روح دبي1 (@chefsilvena) on May 19, 2020 at 12:53pm PDT
#vegan #vegans #vegansofig #plantbased #superfood #raw #paleo #uae #bulgaria #thehealthychef 3/4 чаша (75 г) овесено брашно 1/4 чаша (28 г) кокосово брашно 3 с. Л. (45мл) кленов сироп 2 супени лъжици (30мл) кокососово масло, на стайна температура 1/ 4 ч.л. ванилов екстракт ШАМ фъстък ЛАЙЕР 2/3 чаша (100 г) сурови шам-фъстъци, обелени 1 супена лъжица (15ml) кленов сироп 1/8 ч. Л. Морска сол ШОКОЛАДЕН ГАНАШ 1/4 чаша начупен от тъмен шоколад 3 супени лъжици (45мл) бадемово мляко Пресни малини 12 ИНСТРУКЦИИ 1. Постелете тавичка за печене 10 см х 18 см с пергаментова хартия 2. В купа за смесване комбинирайте овесеното брашно с кокосовото брашно. Разбъркайте кленовия сироп, кокосовото масло и ванилията докато се комбинират добре. Трябва да получите меко тесто. Натиснете тестото в съда за печене. Отгоре с още един слой от пергаментова хартия и я натиснете здраво надолу, като използвате долната част на чаша. Прехвърлете в хладилника, докато приготвяте слой шам-фъстък. 3. Добавете шам-фъстък, кленов сироп и сол е кухненски робот и обработвайте за 20-30 плюс секунди или докато придобие текстурата на бадемово брашно. Сместа трябва да е леко лепкава и задръжте заедно, ако се опитате да го оформите в топка. 4 Прехвърлете шам-фъстъчената смес в тавата за печене отгоре върху първият слой. Натиснете го здраво на равен слой и е хладилника за 30 минути. 5. За да направите шоколадовия ганаш, поставете шоколадът в малка купа, оставете настрана. Загрейте бадемово мляко на среден огън в малка тенджера до горещо. Изсипете горещото бадемово мляко в купата с шоколадовия чип и оставете седи една минута. След това разбийте, докато шоколадът се разтопи и напълно комбиниран с млякото. 6. Изсипете ганаша върху слоя шам-фъстък и го разстелете в равен слой. Добавете малините. 7. Поставете в хладилника за още час преди рязане на квадратчета. ❗️????????Ако нямате кокосово брашно, вместо може , бадемово брашно или брашно от маниока ( cassava)❗️???????? ❗️ Oвесени ядки брашно- поставяте овесени ядки в food processor и ги на трошете на брашно! Лесно❗️
A post shared by Chef Silvena Rowe ????????روح دبي1 (@chefsilvena) on May 19, 2020 at 12:53pm PDT